ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΕΣΠΑ

Νέα – Τεχνικά

 • από ΔιαχειριστήςΜΟ
  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ για την  ”επιτάχυνση” της απονομής συντάξεων   Με έκπληξη διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου του ΕΦΚΑ σχετικά με τη    «Σημαντική αποκλιμάκωση των εκκρεμών συντάξεων σε τ.ΤΣΑΥ, τ.ΤΑΝ και τ.ΤΣΜΕΔΕ». Και μας δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα: Αλήθεια τις προσαυξήσεις σύνταξης που εδώ και πεντέμιση ολόκληρα χρόνια αναμένουν οι διπλοασφαλισμένοι συνάδελφοι μας δεν τις ανέφερε κανείς; Σε ποια πολιτισμένη χώρα του […]
 • από Administrator
  Οι ενεργειακές υποδομές που αναπτύσσει ο ΑΔΜΗΕ διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της απολιγνιτοποίησης. Μέσα από έργα ηλεκτρικών διασυνδέσεων και την ενίσχυση του Συστήματος Μεταφοράς, ο Διαχειριστής απαντά στις πολλαπλές προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης και της κλιματικής αλλαγής, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάνος Μανουσάκης, πρόέδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, στο συνέδριο Athens Investment Forum 2021.
 • από Administrator
  O Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος (μέσω τηλεδιάσκεψης) και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης είχαν σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο και CEO της ONEX, κ. Πάνο Ξενοκώστα και τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή ναυπηγήσεων του ομίλου Fincantieri, κ. Giuseppe Giordo, ο οποίος […]
 • από Administrator
  Ένα βήμα πιο κοντά στην ανάπλαση του εξαιρετικής αρχιτεκτονικής αξίας κτιρίου όπου έζησε η μεγάλη υψίφωνος Μαρία Κάλλας, επί της οδού Πατησίων, φέρνει η πρωτοβουλία της εταιρείας «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» να ανταποκριθεί σε σχετική πρόσκληση ΕΣΠΑ.
 • από Administrator
  Εγκρίθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής η σύναψη δανείου για την αγορά του κτήματος Φιξ από τον δήμο, εξασφαλίζοντας έτσι τη χρηματοδότηση για την απαλλοτρίωση των 27 στρεμμάτων πρασίνου και των διατηρητέων ακινήτων που βρίσκονται εντός του κτήματος.
 • από Administrator
  Ένα από τα διάφορα οράματα του Ελον Μασκ για το μέλλον του σύγχρονου πολιτισμού είναι η δημιουργία υπόγειων τούνελ τα οποία θα ενώνουν διάφορα σημεία των μεγάλων πόλεων. Η ιδέα είναι οι οδηγοί να εισέρχονται με τα αυτοκίνητα τους στα τούνελ τα οποία θα τοποθετούνται σε ειδικές πλατφόρμες και πάνω σε αυτές θα πηγαίνουν στον […]
 • από Administrator
  Αποδεκτή έκανε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παύλου Μελά την εισήγηση για μετονομασία της οδού Λαγκαδά σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, ως απόδοση τιμής στο πρόσωπο του κορυφαίου 'Ελληνα μουσικοσυνθέτη.
 • από Administrator
  Νέα σύμβαση έργου ύψους 20,4 εκατ. ευρώ σύναψε με την ΕΥΔΑΠ η ΕΚΤΕΡ Α.Ε.
 • από Administrator
  Ξεκίνησαν τα πρώτα έργα στο Κολωνάκι για τη νέα Γραμμή 4 του Μετρό καθώς έκλεισε με περίφραξη η πλατεία με στόχο να ξεκινήσουν άμεσα και οι κυρίως εργασίες στο νέο εργοτάξιο που θα στηθεί εκεί.
 • από Administrator
  Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της επέκτασης Τραμ προς Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί το πρώτο Τραμ ξεκίνησε και μικρές ταχύτητες έφτασε στο κέντρο του Πειραιά. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει διανεμηθεί από την Αττικό Μετρό τα δοκιμαστικά δρομολόγια θα διαρκέσουν περίπου 3 εβδομάδες.
Μετάβαση στο περιεχόμενο