ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΕΣΠΑ

Νέα – Τεχνικά

 • από Administrator
  Στην κοινοπραξία των ΓΕΚ Τέρνα – AD Holdings κατακύρωσε το ΤΑΙΠΕΔ τον διαγωνισμό για τη μίσθωση του μεταλλευτικού εργοστασίου, των μεταλλείων και των σχετικών δικαιωμάτων εξόρυξης ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία βρίσκονται υπό διαχείριση της Λάρκο.
 • από Administrator
  Η έναρξη του διαγωνισμού για το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στη Κέρκυρα, με προϋπολογισμό 181 εκ. ευρώ το οποίο αναμένεται με την ολοκλήρωση του να δώσει μόνιμη και βιώσιμη λύση στην υδροδότηση του νησιού, είναι πλέον πραγματικότητα.
 • από Administrator
  Ένα σημαντικό έργο για την Ήπειρο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης καθώς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκήρυξε τον διαγωνισμό για τον οδικό άξονα «Ιωάννινα – Καλπάκι – Κακαβιά», προϋπολογισμού 310 εκατομμύρια ευρώ.
 • από Administrator
  Προχωρούν οι διαδικασίες για τις 8 μεγάλες εμπορικές και οικιστικές επενδύσεις στο Ελληνικό ενώ για κάποιες έχουν ήδη ξεκινήσει τα έργα.
 • από Administrator
  Το εγχείρημα θα αποφέρει σημαντική εξοικονόμηση πόρων για το κτήριο, τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου, ενώ ταυτόχρονα θα μειωθούν οι ρύποι.
 • από Administrator
  Τέλος Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται, έπειτα από περιπέτειες μιας 15ετίας, η κτηματογράφηση του Δήμου Αθηναίων. Ειδικότερα, το ποσοστό συλλογής ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων στην ελληνική πρωτεύουσα έχει φτάσει στο 92%, μόνον το 3% των ακινήτων είναι αγνώστου ιδιοκτήτη ενώ οι ενστάσεις ιδιοκτητών ακινήτων που χρειάζεται να διαβιβαστούν στις ειδικές  επιτροπές για τη διευθέτησή τους δεν ξεπερνούν τις 450.
 • από Administrator
  Με τη συμμετοχή και των πέντε μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων της χώρας εκκινεί ακόμη ένα έργο ΣΔΙΤ. Ο λόγος για την κατασκευή των νέων κτιριακών υποδομών του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Αθηνών, που θα φιλοξενηθούν σε οικόπεδο το οποίο βρίσκεται όπισθεν του υφισταμένου κτιρίου του Αρείου Πάγου.
 • από Administrator
  Η Iberdrola και η Prosolia Energy έλαβαν περιβαλλοντική άδεια για την κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού έργου στην Ευρώπη στο Σάο Ντομίνγκος κοντά στο Σαντιάγο ντο Κακέμ με εγκατεστημένη ισχύ 1.200 μεγαβάτ (MW), ανακοίνωσαν οι εταιρείες την Τρίτη.
 • από Administrator
  Πήραν μπρος οι διαγωνισμοί των συγχρηματοδοτούμενων από το Ταμείο Ανάκαμψης έργων, τα οποία έχουν ανατεθεί για ωρίμανση και υλοποίηση των διαγωνισμών στη Μονάδα Συντονισμού Στρατηγικών Συμβάσεων (ΜΣΣΣ) ή Project Preparation Facility (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ.
 • από Administrator
  Restart σε μία τρικυμιώδη σχέση κάνει η Intrakat καθώς, όπως γνωστοποιήθηκε χθες από το ΤΑΙΠΕΔ, η εισηγμένη ενώνει τις δυνάμεις της με την ΤΕΚΑΛ του Παναγιώτη Ψαλτάκου με στόχο την επικράτηση σε διαγωνισμό για κτιριακό έργο αξίας άνω των 250 εκατ. Ευρώ που δημοπρατεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Μετάβαση στο περιεχόμενο