ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΕΣΠΑ

Νέα – Τεχνικά

 • από Administrator
  Στην υπογραφή της σύμβασης για την αναβάθμιση των υποδομών στα Ιωάννινα προχώρησαν ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και ο ανάδοχος του έργου.
 • από Administrator
  Στην τελική ευθεία η πώληση της θυγατρικής του ομίλου ΑVAX. Οι δύο επενδυτές στοχεύουν στις ΑΠΕ ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενδιαφέρον για την εμπορική δραστηριότητα έχει επιδείξει μεγάλος ιδιωτικός όμιλος.
 • από Administrator
  Τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έδωσαν το «πράσινο φως» στην ψηφοφορία της 30ης Μαρτίου για τη Διπλή Ανάπλαση και άνοιξαν τον δρόμο προκειμένου να χτιστεί νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο και νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου στον Βοτανικό.
 • από Administrator
  Τη μελέτη ανάπλασης της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, ενέκρινε σήμερα κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.
 • από Administrator
  Τη σύμβαση για την εκπόνηση του έργου «Μελέτη νέου κτιρίου γραφείων της Περιφέρειας Κρήτης στη θέση Σκαλάνι Ηρακλείου» με προϋπολογισμό 743.965 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
 • από Administrator
  Πλήρως διασφαλισμένο επενδυτικό πλάνο 2,3 δισ. ευρώ μέχρι το 2025 με παράλληλη διανομή μερισμάτων 40 εκατ. ευρώ/έτος. Συνολικά 11 GW έργων ΑΠΕ σε διάφορα στάδια ανάπτυξης στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.
 • από Administrator
  Την σύμβαση του έργου «Νέα Δεξαμενή Άρδευσης Δυτικού Τμήματος Ζώνης Ι –Δυτικού Αποκόρωνα και έργα σύνδεσης με την υφιστάμενη Δεξαμενή και Αρδευτικά Δίκτυα», υπέγραψαν την Δευτέρα 16/5/2022 στα Χανιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο ανάδοχος, κ. Αντώνιος Περιδικάκης, υπό την παρουσία του Δημάρχου Αποκορώνου, κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη.
 • από ΔιαχειριστήςΜΟ
  Ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος ωθεί την ΕΕ να απεξαρτηθεί όσο πιο γρήγορα και περισσότερο μπορεί από τα εισαγώμενα ορυκτά καύσιμα Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έφερε την Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμέτωπη με το θεμελιώδες πρόβλημα της πρόσβασης σε πόρους και ιδιαίτερα την εξάρτησής της από τα εισαγόμενα ορυκτά καύσιμα. Το 90% του φυσικού αερίου που καταναλώνεται […]
 • από ΔιαχειριστήςΜΟ
  του Παναγιώτη Παπασταματίου Γενικού Διευθυντή της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) Μέλους του Advisory Board του MSc Renewable Energy Engineering του Mediterranean College   Η ενεργειακή μετάβαση πρέπει να επιταχυνθεί Η ενεργειακή μετάβαση πρέπει να επιταχυνθεί, παράγοντας περισσότερη ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές, ώστε να είμαστε ανεξάρτητοι από γεωπολιτικά παιχνίδια των χωρών που εξάγουν ορυκτά […]
 • από ΔιαχειριστήςΜΟ
  Τον χειρότερο βαθμό 4 πήρε το εγχείρημα σε έκθεση του Ταμείου Ανάκαμψης Η αρχή για την αναδιάρθρωση του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ (ΕΛΑΠΕ) έγινε στα μέσα του περασμένου μήνα με ρυθμίσεις που προώθησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε νόμο του υπουργείου Οικονομικών. Παρόλα αυτά, η αναδιάρθρωση και ενίσχυση των εσόδων του ΕΛΑΠΕ, στην πρόσφατη τεχνική έκθεση προόδου του Ταμείου […]
Μετάβαση στο περιεχόμενο